Service & Montage

In-house werkplaats voor

Montage, service en onderhoud

In onze eigen, goed geoutilleerde werkplaats zorgt ons serviceteam voor de assemblage en montage van samenstellingen en totaaloplossingen. Een eigen serviceafdeling stelt ook ons in staat snel te schakelen bij garantie-aanvragen en benodigd onderhoud. Wilt u een artikel ter reparatie aanbieden, stuur deze dan met een duidelijke klachtomschrijving naar:

AXIS & Stuifmeel BV
T.a.v. de afdeling Service
Coenecoop 1
2741 PG Waddinxveen

Service & Montage

Met de verkoop van systemen en componenten houdt het voor ons niet op. Vrijwel ieder bewegend systeem heeft onderhoud nodig en vroeg of laat is het nodig een aandrijving te overhalen. Niet zelden reviseren wij tandwiel/reductiekasten, die meer dan twintig jaar dag in dag uit hebben gedraaid en weer als nieuw de werkplaats verlaten.

Bij een serviceaanvraag is reparatie áltijd ons uitgangspunt. Wij zullen het systeem of component zorgvuldig onderzoeken en u op de hoogte brengen van onze bevindingen en de reparatiekosten. Mocht reparatie niet mogelijk of economisch onhaalbaar blijken te zijn, dan kunnen wij u geheel vrijblijvend een alternatief aanbieden.

Uitval van uw machinepark kost tijd en geld en storingen komen meestal voor op de meest ongelegen momenten. Revisie of preventief onderhoud reduceert de kans op storingen en kan de levensduur van uw machine verlengen.

Heeft uw aandrijving onderhoud nodig, vraag ons naar de mogelijkheden via info@axis-stuifmeel.nl of bel +31(0)182-647070