Axis-Stuifmeel

Medewerkers

line

Willem Westdorp

Account Manager

“Persoonlijk contact vind ik belangrijk, waarbij ook een grote rol is weggelegd voor aftersales en service”

Ik ben het aanspreekpunt voor de regio Noordwest-Nederland. Met meer dan 40 jaar ervaring in onze branche kan ik adviseren bij zowel werktuigbouwkundige als elektrotechnische uitdagingen. Techniek met een persoonlijke touch, want AXIS & Stuifmeel is meer een partner dan een leverancier.

René Eijhout

Account Manager

“Ik laat onze klanten zien hoe zij, zonder concessies te doen, een cost-down kunnen realiseren”

Samen met de klanten in mijn regio, Noordoost-Nederland, breng ik hun machines in kaart. Tijdens deze QuickScan wordt gauw duidelijk waar winst te behalen is. Dankzij een breed leveringspakket, onze out-of-the box mentaliteit en kennis van de diverse technieken kunnen we ook echt het verschil maken.

Erik van der Heijden

Account Manager

“Mijn achtergrond als werktuigbouwkundig ingenieur stelt mij in staat mee te denken over alle aspecten van uw ontwerpproces”

Naast losse componenten levert AXIS & Stuifmeel ook totaaloplossingen. Voor onze klanten in België en Zuidwest-Nederland ben ik het aanspreekpunt, waarbij ik veelal op locatie meedenk over de optimale oplossing. Enige uitgangspunt daarbij is wat u(w machine) écht nodig heeft.

Corné van Gils

Account Manager

“Ik denk graag mee over hoe onze klanten kosten kunnen besparen bij de ontwikkeling en productie van hun machines”

Als lid van het team Zuidoost-Nederland ben ik grotendeels bij onze klanten in die regio te vinden. Door mijn jarenlange commerciële en technische ervaring, weet ik hoe ik de eisen van onze klanten op het gebied van producten en kosten kan vertalen naar daadwerkelijke oplossingen.

Marcel van Oostveen

Inside Sales

“Doordat ik alle aspecten van het verkoopproces ken, weet ik wat onze klanten belangrijk vinden”

In mijn ruim 25 jaar bij AXIS & Stuifmeel, heb ik op verschillende afdelingen gewerkt. Hierdoor heb ik een goed beeld van onze bedrijfsprocessen en waar er ruimte is voor verbetering. Structuur en heldere communicatie zijn ook eigenschappen die onze klanten in ons bedrijf waarderen.

Rob Berger

Inside Sales

“Door mijn jarenlange ervaring in ordermanagement kan ik snel schakelen tussen de aanvraag van de klant en de beste oplossing voor zijn machine”

Als lid van het Inside Sales-team zorg ik dat alle aanvragen van onze klanten correct en adequaat worden opgevolgd. Daarnaast onderhoud ik het contact met de leveranciers om te garanderen dat de levering van onze producten aan de verwachtingen voldoet.

 

Stanley Piette

Technisch Specialist

“Niet denken in problemen maar in oplossingen!”

Dankzij de combinatie van jarenlange ervaring als engineer en goed ontwikkelde commerciële skills, ben ik in staat onze klanten van een goed onderbouwd advies te voorzien. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen, komen we samen tot de best passende oplossing. Meerwaarde leveren door mee te denken en te ontzorgen, dat is waar ik voor sta.

Rémi Melman

Technisch Specialist

“Ik kan snel technische uitdagingen doorgronden en vertalen naar oplossingen”

Wanneer je techniek en mensen combineert, behaal je de beste resultaten. Ik heb dan ook graag persoonlijk contact met onze klanten. Dankzij mijn ervaring als werktuigbouwkundige en productmanager, zowel technisch als commercieel, kan ik adviseren en overtuigen met als doel de best mogelijke oplossing te realiseren.

Sonja van Leeuwen

Office Support

“Als spin in het web ondersteun ik het hele bedrijf en ontzorg ik mijn collega’s, zodat zij tijd hebben om onze klanten optimaal te bedienen ”

Belt u naar AXIS & Stuifmeel, dan is de kans groot dat ik u als eerste te woord sta. Ik heb een veelzijdige functie waarin ik mij, naast het ondersteunen van de sales, ook bezighoud met de monitoring en verbetering van onze interne bedrijfsprocessen.

Mariska van Bommel

Office Support

“Onderlinge samenhang vind ik belangrijk, ik verbind mensen dan ook graag met elkaar”

Ik houd van duidelijke communicatie, korte lijntjes en een positieve werksfeer. Mijn takenpakket omvat personeelszaken en office support. Ik ben gedreven om zaken voor zowel klanten, collega’s als management uit te zoeken en denk daarbij graag “out of the box”. Je kunt me eigenlijk voor alles vragen, ik regel het

Bianca van den Hoek

Purchase

“Op inkoop komt alles samen, mijn organisatietalent komt daar goed van pas”

Als inkoper (commercieel en facilitair) heb ik te maken met interne en externe klanten, partners en leveranciers. Het is continu onderhandelen en organiseren om voor alle partijen de beste uitkomst te realiseren. Daarnaast ben ik betrokken bij onze beursdeelnames, zowel voorbereidend op kantoor als uitvoerend op locatie.

Trea Zoethoutmaar

Purchase

“Mijn missie is ervoor zorgen dat u uw goederen op tijd in huis heeft”

Een van onze grote pluspunten is “just in time delivery”. Dit bereiken we enerzijds door het houden van order-gestuurde voorraad, anderzijds door intensief contact met onze partners. Het bewaken van de levertijden is een belangrijk aspect van mijn werk. Evenals het bewerkstelligen van de beste prijzen voor onze klanten.

Denzell Jubithana

Finance

“Alle partijen zijn gebaat bij correcte financiële informatie”

In mijn functie ben ik verantwoordelijk voor de financiële afhandeling van inkomende en uitgaande facturen. Daarnaast monitor ik voortdurend onze financiële en administratieve processen en activiteiten. Hierdoor worden obstakels en vertragingen in het totale verkooptraject, van orderintake en levering tot en met facturatie, voorkomen.

Diana Alblas

Marketing & Communicatie

“Ik zorg ervoor dat onze markt weet wie we zijn en waar we voor staan”

In het digitale tijdperk draait alles om vindbaarheid. Een website is bepalend voor de eerste indruk die (potentiële) klanten van je hebben. Het up-to-date houden van die website heeft voor mij absolute prioriteit. Ook andere manieren van communicatie zoals advertenties, documentatie en beurzen behoren tot mijn takenpakket.

Astrid Bonemeijer

Marketing & Service

“Meerwaarde door kwaliteit, goede aftersales en service. Daarin kun je je onderscheiden

Onze producten zijn niet uniek, maar wij máken ze uniek. Door samen met onze klanten de ideale configuratie of totaaloplossing te vinden. Helder communiceren, daar sta ik voor in mijn functie. Zowel op het gebied van de teksten voor marketing als de afhandeling van de servicewerkzaamheden voor Heineken.

Harold van den Heuvel

Service & Maintenance

“Ik heb een vakkundig oog voor details.”

Vanuit de werkplaats zorg ik voor de assemblage van onze producten, beoordeel ik garantie-aanvragen en verzorg ik revisies. Ik denk graag mee met onze klanten over de verlenging van de levensduur van hun aandrijvingen. Zo is er bij revisies veel winst te behalen door de keuze voor andere lagers of keerringen en een goed coatingsysteem.

Perry Eijhout

Managing Director

“Als Managing Director heb ik de uitdaging op me genomen om de ambitieuze groei van AXIS & Stuifmeel vorm te geven”

Succesvolle nieuwe strategieën bedenken en implementeren op het gebied van techniek en commercie. Om dit samen te doen met een ambitieuze groep mensen is het leukste om te doen.

 • Direct contact

  +31 (0)182 64 70 70

 • Bel mij terug

  U kunt hier uw telefoonnummer invoeren waarop u rechtstreeks bereikbaar bent. U wordt gratis door ons gebeld.

 • Stel uw vraag

  Vul de onderstaande gegevens in en u krijgt zo spoedig mogelijk antwoord op uw vraag.

  {

Meld je aan op onze nieuwsbrief