ZAE

Axis & Stuifmeel ZAE Antriebsysteme, Aandrijftechniek

ZAE-AntriebsSysteme GmbH & Co KG  ontwikkelt, produceert en verkoopt al sinds 1919 geavanceerde producten op het gebied van aandrijftechniek.

In de loop der decennia heeft ZAE zich ontwikkeld tot een ervaren leverancier van hoogwaardige aandrijfoplossingen. Door middel van doelgerichte innovaties in het heden overwinnen ze de uitdagingen van de toekomst. Zij bieden klanten hoogwaardige producten met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

ZAE staat voor:

Ervaring
Ze hebben een breed scala aan technische expertise en applicatie-ervaring. Hierdoor kunnen ze  voldoen aan producten met zeer hoge eisen, korte ontwikkelingstijden, hoge productkwaliteit en tegelijkertijd de kosten zo laag mogelijk houden.

Kwaliteit
Bij ZAE speelt kwaliteit een centrale rol in hele proces. Het begint met het ontwerpen en testen op de ontwerpafdeling. Vervolgens met het gebruik van de nieuwste bewerkingscentra in de productfaciliteiten en eindigt met een klantenservice.

Flexibiliteit & snelheid
Een belangrijk concurrentievoordeel van ZAE is vaak, dat ze de mogelijkheid hebben om aandrijfoplossingen snel en ongecompliceerd in de juiste toepassing kunnen integreren. Dit door het intensieve contact tijdens de aanbesteding, de ontwikkelingsfasen en vervolgens door ZAE’s lean production processen. Wat betekent dat ze de levertijden aanzienlijk kunnen verkorten.

Producten