TiMotion

Axis & Stuifmeel Timotion actuatoren, lineartechniek

TiMOTION werd opgericht in 2005 en is uitgegroeid tot een internationale leider op het gebied van innovatieve lineaire elektrische bewegingssystemen. TiMOTION biedt innovatieve oplossingen voor vier markten: industrie, medisch, comfort en ergonomie. AXIS & Stuifmeel heeft op dit moment de lineaire elektrische actuatoren en hefkolommen in het pakket.

TiMOTION telt bijna 2000 medewerkers, die over de hele wereld samenwerken en verspreid zijn over 7 fabrieken en 13 filialen. Dankzij de vele eigen productielocaties kan TiMOTION snel leveren en zijn ook kleine of middelgrote aantallen geen bezwaar.

Doordat de wortels van TiMOTION liggen in het bedienen van de medische industrie, zijn betrouwbaarheid en kwaliteit verankerd in het bedrijfs-DNA. Er wordt geïnvesteerd in moderne productieapparatuur en strenge kwaliteitscontroleprocessen in elke fase van het productieproces.

Omdat elke klant unieke eisen en voorkeuren heeft als het gaat om lineaire bewegingsoplossingen, ontwikkelt en bouwt TiMOTION ook oplossingen op maat.