Motive

Axis & Stuifmeel Motive motoren aandrijftechniek

Motive srl,  gevestigd in het Noord-Italiaanse Castenedolo, beschikt over een eigen ontwerp- en productiefaciliteit, waar 50 medewerkers garant staan voor innovatieve ontwikkelingen op het gebied van motoren, (motor)reductoren en frequentieregeling.

Motive bundelt meer dan 50 jaar ervaring, passie voor aandrijftechniek, oog voor detail, hoge kwaliteitsnormen, customer focus en vernieuwende ideeën. Het doel: optimaal presteren op het gebied van veiligheid, duurzaamheid, prestaties en leveringsbetrouwbaarheid. In de afgelopen 15 jaar heeft Motive bewezen dat haar ontwikkelingen op het gebeid van ergonomie, esthetica en modulariteit toegevoegde waarde hebben, zonder concessies te doen op het gebied van gebruiksvriendelijkheid.

Ieder product wordt uitgebreid getest voordat het, voorzien van het volledige testrapport en een duidelijke montagehandleiding, de fabriek verlaat. Doordat 91% van de onderdelen op voorraad is en de resterende 9% binnen 1-2 weken gefabriceerd kan worden, zijn een korte levertijd en “on time delivery” de standaard.

Producten