Kendrion Kuhnke

Axis & Stuifmeel Kendrion Kuhnke

Kendrion Kuhnke ontwikkelt en produceert elektromagneten, pneumatische componenten en machinebesturingen welke zij distribueert via haar wereldwijde partners.

Daarnaast verzorgt zij klantspecifieke oplossingen voor medische apparatuur, de automotive branche en de machinebouw. Het hoofdkantoor is in Malente, Duitsland gesitueerd, waar ook een deel van de productie plaats vindt, naast productie in Sibiu, Roemenië.

Kendrion Kuhnke is de eerste keus wanneer het gaat om geïntegreerde oplossingen voor bijvoorbeeld een laag energieverbruik, krappe inbouwruimtes, lage geluidsniveaus of langere levensduur van de producten in de pneumatische regeltechniek, de machinebouw en/of de aandrijf- en besturingstechniek. Naast standaard producten, ontwikkelt Kendrion Kuhnke ook specialistische, klantspecialistische oplossingen.

AXIS & Stuifmeel B.V. en Kendrion Kuhnke zijn al meer dan 60 jaar partners! Door deze combinatie van service en deskundigheid is er voor u als klant een logistiek voordeel én een aanzienlijke kostenbesparing te behalen.

Producten