ZAE investeert in grote wormreductoren

Gebaseerd op het reeds brede wormwiel assortiment, heeft ZAE in recentelijk besloten hun portfolio verder uit te breiden. Teneinde het aanbod te verbreden, heeft ZAE geïnvesteerd in een freesmachine voor grote wormwielreductoren. Hierdoor is ZAE nu een van de weinige fabrikanten van hoogwaardige wormwielreductoren van deze afmetingen.

Waar voorheen een asafstand van 315 het maximum was, is er nu een tandwiel met bouwgrote 400 op de markt gebracht. Met de maten 450 , 500 , 560 en 630 die in voorbereiding zijn, zal ZAE geleidelijk de huidige kloof in het aanbod van grote wormwielen verkleinen.

Als gevolg van tientallen jaren ervaring in de bouw van wormwielreductoren kan ZAE met haar deskundige engineering- en ontwikkelingsteams, klant specifieke eisen snel en professioneel implementeren. Daarnaast heeft het bedrijf uitgebreide meet- en testmogelijkheden ‘ in – house’, van 3D meetapparatuur voor componenten tot en met proefopstellingen voor complete machines.

De reductor bereikt een uitgaand moment van 70 kNm en de behuizing is gemaakt van EN-GJS–400-15. Het kan bijvoorbeeld worden gebruikt in walserijen, molens, mijnbouw- of werktuigmachines.

Wilt u meer weten over de producten van ZAE neem dan contact op via  +31(0)182-647070, of info@axis-stufimeel.nl

Axis & Stuifmeel - Zae wormreductor