Bezoek ons in de jaarbeurs Utrecht bij de World of Industry 2024!

Bezoek ons in de jaarbeurs Utrecht bij de World of Industry 2024! AXIS & Stuifmeel bundelt dit jaar de krachten met Almotion voor een onvergetelijke ervaring op de beursvloer. Van dinsdag 24 september tot en met vrijdag 27 september verwelkomen wij u graag op onze stand, nummer 11E006 in hal 11.

Wij presenteren met trots onze roterende en lineaire aandrijvingen en demonstreren u graag dat wij meerdere oplossingen hebben voor een technische uitdaging. Omdat beelden nu eenmaal meer zeggen dan woorden, kunt u een aantal producten in actie zien. Daaronder diverse lineaire actuatoren, magneten in verschillende toepassingen en de door een duwketting aangedreven telescopische mast.

Ons team vertelt u graag meer over onze standaardproducten en klantspecifieke oplossingen. En dat alles in een informele sfeer, vergezeld van heerlijke koffie en onze inmiddels overbekende, vers gebakken, regionale lekkernij.

Mis dit niet! Registreer nu voor GRATIS toegang tot dit bruisende evenement, dat u in staat stelt bij te blijven in een snel veranderende technische wereld. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen op de World of Industry!

Datum & Tijd:           Dinsdag 24 september – Vrijdag 27 september 2024
09.30 – 17.00 uur (op vrijdag tot 15.30 uur)

Locatie:                      Jaarbeurs Utrecht Hal 7, 8, 9 & 11 Jaarbeursplein 3521 AL Utrecht

Plan uw bezoek voor een dag in de World of Industry en reserveer uw plek vandaag nog!