Spelingvrij en snel positioneren met MIKSCH indexeringsaandrijvingen.

Overal waar een stapsgewijze lineaire of roterende verplaatsing wordt gevraagd, zijn MIKSCH indexeringsaandrijvingen het ideale antwoord.

Deze moderne staaltjes van mechanische aandrijftechniek zetten een draaiende (motor)beweging om in een nauwkeurige en, zo nodig, zeer snelle, intermitterende beweging. Vrijwel alle MIKSCH componenten kunnen bovendien probleemloos in explosiegevaarlijke omgevingen worden toegepast. Afgelegde weg, schakelhoek, bewegingssnelheid, rusttijd, etc. kunnen door de juiste keuze van componenten precies op de wensen en eisen van de ontwerper worden afgestemd.

Axis & Stuifmeel - Spelingvrij

Mechanische indexeringsaandrijvingen van MIKSCH zijn uiterst betrouwbaar en combineren hoge bewegingssnelheden met een uitzonderlijke hoge precisie. Doordat sprake is van mechanisch gesloten, volledig spelingvrije systemen, wordt een 100% repeterende beweging gerealiseerd met een grote positioneernauwkeurigheid.

MIKSCH indexeringsaandrijvingen worden in de meest uiteenlopende industrietakken toegepast en zijn leverbaar in verschillende uitvoeringsvormen waaronder INTERMICO en RIGIDIAL draaitafels, ROTOBLOCK haakse stappenaandrijvingen en nauwkeurige CF3 pendelaandrijvingen.

Axis & Stuifmeel - Spelingvrij

De CF3 pendelaandrijvingen zijn bij uitstek geschikt voor het intermitterend aandrijven van montagesystemen, zaagmachines, pendeltafels, robotsystemen, etc. Afhankelijk van de gewenste bewegingsafloop, kunnen de CF 3 pendelaandrijvingen in vier verschillende uitvoeringen geleverd worden, waaronder een geheel in roestvaststaal uitgevoerde versie.