Nieuwe partner Nafsa

AXIS & Stuifmeel exclusief distributeur van Nafsa magneten voor Nederland en Belgisch Vlaanderen.

Al 68 jaar maken de elektromagneten van Kendrion Kuhnke deel uit van het leveringsprogramma van AXIS & Stuifmeel. Dit Duitse familiebedrijf, waarvan wij exclusief distributeur zijn, ontwikkelt en produceert elektromagneten, pneumatische componenten en machinebesturingen.

De afgelopen twee jaar zien wij dat de vraag naar lineaire elektromagneten een gigantische vlucht heeft genomen. De elektrificatie van de industrie dwingt machinebouwers alternatieven te zoeken voor pneumatiek en hydrauliek en lineaire elektromagneten blijken een uitstekend alternatief voor pneumatische korte slagcilinders.
Om ook flexibel te kunnen zijn bij kleinere tot middelgrote batches, heeft AXIS & Stuifmeel het leveringsprogramma uitgebreid met lineaire magneten, elektromagnetische veiligheidssloten en houdmagneten van Nafsa. Net als Kendrion Kuhnke levert dit Spaanse familiebedrijf hoogkwalitatieve producten van Europees fabricaat en behoren klantspecifieke magneten tot de mogelijkheden. Wij verheugen ons op een mooie, vruchtbare samenwerking!

Kendrion Kuhnke & NAFSA magneten ? Kendrion Kuhnke & Nafsa Magneten | Axis & Stuifmeel (axis-stuifmeel.nl)