Framo Morat terug in het pakket van AXIS & Stuifmeel

Sinds de sluiting van de Nederlandse vestiging van Framo Morat, is AXIS & Stuitmeel weer distributeur van Framo Morat GmbH. Door de distributieovereenkomst zijn de producten van deze Duitse fabrikant van innovatieve aandrijfoplossingen, weer terug op het oude nest. Tussen 1981 en 2009 (de oprichting van de Nederlandse vestiging) maakten de Compacta opsteekreductiemotoren, de Mini hefspindelaandrijvingen en de planetaire aandrijvingen al deel uit van het productenpakket van AXIS & Stuifmeel.
Ook voor de  LinearChain duwketting, sinds 2014 geproduceerd door de vaste partner GROB Antriebstechnik, bent u bij de Waddinxveense aandrijfspecialist weer aan het juiste adres.

De aandrijvingen van Framo Morat zijn modulair samen te stellen, zodat er voor iedere toepassing een unieke configuratie kan worden gecreëerd. Daarnaast beschikt Framo Morat over een eigen ontwikkelings- en prototype-afdeling, waar ook voor de meest complexe aandrijfuitdagingen een oplossing gevonden wordt.

De belangrijkste toepassingsgebieden zijn: levensmiddelen- en automobielindustrie, algemene machine- en apparatenbouw, zwemband-, theater- en transporttechniek en de medische en metaalverwerkende industrie.

Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw aandrijfuitdaging.

Bel ons op +31(0)182-647070 of via info@axis-stuifmeel.nl