Het team van AXIS & Stuifmeel dankt u voor uw vertrouwen en wenst u hele fijne kerstdagen en een goed, succesvol en vooral gezond 2024!

Het einde van het jaar nadert snel en dat is traditiegetrouw het moment om terug te kijken op wat het afgelopen jaar heeft gebracht. 2023 Was een jaar vol uitdagingen, waarin het ons team weer is gelukt om onze klanten te voorzien van de beste producten tegen concurrerende prijzen en met de kortst mogelijke levertijden. Onze bestaande en nieuwe klanten richten zich samen met onze technische specialisten steeds intensiever op elektrificatie. Ook in onze werkplaats was het druk dit jaar. Niet alleen hebben we producten geassembleerd, we hebben ook revisies uitgevoerd die machinestilstand hebben voorkomen of tot een minimum hebben beperkt.

Samen gaan we het nieuwe jaar in, klaar voor nieuwe uitdagingen en een voortzetting van onze succesvolle samenwerkingen! Het team van AXIS & Stuifmeel dankt u voor uw vertrouwen en wenst u hele fijne kerstdagen en een goed, succesvol en vooral gezond 2024!