De nieuwe handpalmschakelaars van Lovato Electric zijn te bedienen zelfs als u uw handen vol heeft!

AXIS & Stuifmeel introduceert LP9 handpalmschakelaars met een ergonomisch ontwerp. De schakelaars beschikken over een groot bedieningsoppervlak voor eenvoudige bediening met de hand, elleboog of voet.

Onmiddellijke bediening van machines en apparatuur, zelfs als de operator de handen vol heeft. Dit maakt de schakelaars uitermate geschikt voor machinestops en bij directe servicebedienings toepassingen.

Deze nieuwe serie is opgesplitst in twee versies: de eerste versie betreft een paddestoel nooddrukknop, beschikbaar in twee kleurstellingen. De tweede schakelaar uit deze serie bestaat uit een paddestoel nood drukknop type “pull-to-release”, deze is beschikbaar in één kleurstelling.

De LP9-palmschakelaars zijn gemaakt van thermo plastic materiaal en zijn zeer slagvast. Dankzij de hoge berschermingsgraad IP 65 zijn de schakelaars bijzonder geschikt voor installatie onder de meest uitdagende omstandigheden. Ze worden op grote schaal gebruikt in uiteenlopende toepassingen, Denk hierbij aan een noodstop voor roltrappen, deur bediening, gebruik bij voetgangersoversteekplaatsen voor mindervaliden, en meer.

De contactelementen worden vastgeklikt in het deksel dat met 4 schroeven aan de basis wordt bevestigd.

Het bedieningsstation is voorzien van 6 kabelingangen: 1 type M20/PG13,5 aan elke zijde en 2 type M16/PG11 op de sokkel. De kabel ingangen zijn “knockout”-uitvoeringen en kunnen worden geopend door tijdens de installatie de desbetreffende tabs open te breken.

Wilt u meer weten neem contact met ons op via +31(0)182-647070 of info@axis-stuifmeel.nl

Lovato Electric bediening & signalering