Driven by motion

Onze missie

Al decennialang zijn wij leverancier van producten en totaaloplossingen in vijf techniekpijlers: aandrijftechniek, lineairtechniek, motion control, magneet- & elektrotechniek en pneumatiek & ventieltechniek. Dankzij deze vijf pijlers kunnen wij al eindeloos combineren, maar daar houdt het voor ons niet op. De juiste (totaal)oplossing komt tot stand door intensieve communicatie met de klant, out of the box denken, innovatieve partners en een gedreven, ervaren team. Dit resulteert in oplossingen die:

  • het antwoord zijn op een bepaalde uitdaging, in een bestaand of nieuw ontwerp
  • een machine eenvoudiger, efficiënter en energiezuiniger maken
  • machines toekomstbestendig maken (energietransitie, Industrie 4.0)

Doordat wij meerdere producten kunnen aanbieden, heeft de klant ook wat te kiezen. Zowel op het gebied van prestaties als budget. Onze meerwaarde bestaat daarnaast uit een order-gestuurde voorraad (just in time delivery) en een eigen werkplaats, waar wij montage-, service- en onderhoudswerkzaamheden in eigen beheer uitvoeren.

Onze visie

AXIS & Stuifmeel is de roterende en lineaire aandrijfspecialist die de machinebouwer ondersteunt bij het draaiend houden, verbeteren en vernieuwen van zijn producten. Door middel van onze componenten en oplossingen stellen wij onze klanten in staat te innoveren, te excelleren of eenvoudigweg te continueren. Succesvol zijn door samen te werken: Driven by Motion.


Wij zijn aangesloten bij de volgende branche-organisaties: