Axis-Stuifmeel

Service & Montage

line

Met de verkoop van systemen en componenten houdt het voor ons niet op. Vrijwel ieder bewegend systeem heeft onderhoud nodig en bovendien zal op een gegeven moment het eind van de levensduur bereikt worden. De afdeling Service is verantwoordelijk voor assemblage en montage, service en onderhoud. Al deze werkzaamheden worden in onze eigen, goed geoutilleerde werkplaats uitgevoerd.

Is repareren of reviseren technisch en economisch verantwoord, dan is het systeem of component bij de Servicemedewerkers van AXIS & Stuifmeel in uitstekende handen. Niet zelden reviseren wij tandwiel/reductiekasten, die meer dan twintig jaar dag in dag uit hebben gedraaid en weer als nieuw de werkplaats verlaten.

Bij een serviceaanvraag is reparatie altijd ons uitgangspunt. Wij zullen het systeem of component zorgvuldig onderzoeken en u op de hoogte brengen van onze bevindingen en de reparatiekosten. Mocht reparatie niet mogelijk of economisch onhaalbaar blijken te zijn, dan kunnen wij u, vrijblijvend, een alternatief aanbieden.

Ook voor regulier onderhoud en spoedreparaties kunt u op de serviceafdeling van AXIS & Stuifmeel rekenen. Uitval van uw machinepark kost tijd en geld en storingen komen meestal voor op de meest ongelegen momenten. Revisie of preventief onderhoud reduceert de kans op storingen en kan de levensduur van uw machine wellicht verlengen. Bovendien kunnen de werkzaamheden worden uitgevoerd, wanneer dat úw organisatie uitkomt.

Wanneer u een artikel ter reparatie aan wilt bieden, kunt u hier een serviceaanvraag doen. Wij kunnen uw reparatie dan administratief al in behandeling nemen, zodat direct met het onderzoek gestart kan worden, zodra het artikel bij ons aankomt.


U kunt uw reparaties opsturen naar:
AXIS & Stuifmeel BV
T.a.v. de afdeling Service
Coenecoop 1
2741 PG Waddinxveen

Mocht u geen gebruik willen/kunnen maken van de digitale serviceaanvraag, vergeet u dan niet om, naast uw contactgegevens, een duidelijke omschrijving van de klacht mee te sturen. Dit stelt ons in staat beter en sneller inzicht te krijgen in het defect en de benodigde reparatie. Zo proberen wij de downtime van uw installatie zo veel mogelijk te minimaliseren.

 • Direct contact

  +31 (0)182 64 70 70

 • Bel mij terug

  U kunt hier uw telefoonnummer invoeren waarop u rechtstreeks bereikbaar bent. U wordt gratis door ons gebeld.

 • Stel uw vraag

  Vul de onderstaande gegevens in en u krijgt zo spoedig mogelijk antwoord op uw vraag.

  {

Meld je aan op onze nieuwsbrief