Kostenreductie zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Constructeurs eisen vaak het onmogelijke en geef ze eens ongelijk. Want zij staan immers voor de moeilijke uitdaging om machines en systemen telkens weer compacter, lichter, sterker en duurzamer te maken. En dat niet alleen. Want alsof dat al niet genoeg is, willen afnemers ook zo laag mogelijke Total Cost of Ownership (TCO). Dat lijkt haast niet te combineren en daarom verwachten constructeurs van ons, als leverancier van state-of-the-art aandrijfcomponenten, dat wij telkens weer nieuwe oplossingen aandragen waarmee ze hun meest ambitieuze ontwerpideeën kunnen realiseren. Aan die verwachting geven we bij AXIS & Stuifmeel natuurlijk graag gehoor.


Maar hoe?
Stap 1 in de route naar Cost Down is onze QuickScan. Tijdens de QuickScan brengen wij uw machine in kaart en krijgt u inzicht waar winst te behalen is – in verschillende fases van het productieproces.


AXIS & Stuifmeel is al 65 jaar specialist op het gebied van aandrijftechniek, lineairtechniek, motion control, magneet & elektrotechniek en pneumatiek & ventieltechniek. Dankzij dit uitgebreide productenpakket en onze expertise beschikken wij over meerdere technische oplossingen voor een specifieke uitdaging. Wij kijken naar wat u écht nodig heeft en selecteren samen met u de optimale technieken en producten. Het resultaat: kostenreductie zonder concessies te doen aan kwaliteit.


Vraag uw gratis QuickScan aan.
line

Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Meld je aan op onze nieuwsbrief