Framo Morat

line
Partner

Sinds de sluiting van de Nederlandse vestiging van Framo Morat, is AXIS & Stuifmeel weer distributeur van Framo Morat GmbH. Door de distributieovereenkomst zijn de producten van deze Duitse fabrikant van innovatieve aandrijfoplossingen, weer terug op het oude nest. Tussen 1981 en 2009 (de oprichting van de Nederlandse vestiging) maakten de Compacta opsteekreductiemotoren, de Mini hefspindelaandrijvingen en de planetaire aandrijvingen al deel uit van het productenpakket van AXIS & Stuifmeel. Ook de LinearChain duwketting, sinds 2014 geproduceerd door de vaste partner GROB Antriebstechnik, is nu onderdeel van het assortiment.

De aandrijvingen van Framo Morat zijn modulair samen te stellen, zodat er voor iedere toepassing een unieke configuratie kan worden gecreëerd. Daarnaast beschikt Framo Morat over een eigen ontwikkelings- en prototype-afdeling, waar ook voor de meest complexe aandrijfuitdagingen een oplossing gevonden wordt.

De belangrijkste toepassingsgebieden zijn: levensmiddelen- en automobielindustrie, algemene machine- en apparatenbouw, zwemband-, theater- en transporttechniek en de medische en metaalverwerkende industrie.

Producten:

·         Opsteekreductiemotoren

·          Mini hefspindelaandrijvingen

·          Planetaireaandrijvingen

 

 

 

Meld je aan op onze nieuwsbrief