Toegangssystemen

Toegangssystemen

line

We zijn ons eigenlijk niet eens bewust van de impact die techniek heeft op onze dagelijk leven. Ongetwijfeld heeft ook u elke dag weer te maken met producten uit onze pijler Magneet- en Elektrotechniek. Wanneer u reist bijvoorbeeld, passeert u talloze poortjes, slagbomen en tourniquets; op treinstations, luchthavens, tolwegen en in parkeergarages. In hotels en overheidsgebouwen komen we tegenwoordig nauwelijks nog sleutels tegen. Dankzij de toegangssystemen, kunnen we een bloemetje, een snack of zelfs medicijnen "uit de muur trekken". In vliegtuigen, penitentiaire inrichtingen en medische apparatuur, dragen de magneten bij aan onze veiligheid. Betrouwbaarheid is dan ook een absolute voorwaarde.

AXIS & Stuifmeel biedt een uitgebreid standaardpakket, bestaande uit onder andere hefmagneten, kleefmagneten, houdmagneten en draaiankermagneten. En mocht de juiste oplossing er niet bij zitten, dan maken wij deze voor u.

Op het gebied van toegangssystemen worden onze oplossingen toegepast in:

* Tourniquets
* Celdeuren
* Dialyseapparatuur
* Verwarmingssystemen
* Regelunits ten behoeve van de zuurstofmaskers in een vliegtuig
* Beademingsapparatuur
* Analyseapparatuur
* Wasmachines
* Textielindustrie
* Verpakkingsindustrie
* Voedingsmiddelenindustrie
* Hotels

Hieronder ziet u het aanbod uit onze productpijlers. Uiteraard staan wij u ook graag te woord om, samen met u, de juiste oplossing voor uw toepassing te vinden.

Pijlers

line

Meld je aan op onze nieuwsbrief