Klimaatbeheersing

Klimaatbeheersing

line

Klimaatbeheersing is het reguleren van de toestand van de lucht in een vooraf bepaald gebied. Dit gebied betreft afgesloten ruimten, waar de natuurlijke weersomstandigheden buitengesloten kunnen worden. Op kunstmatige wijze worden onder andere temperatuur en luchtvochtigheid bestuurd, met als doel een klimaat te creëren, dat applicaties of personen (beter) laat functioneren. De belangrijkste functies daarbij zijn koelen, verwarmen en ventileren.

Met duurzame klimaatsystemen kan niet alleen een gezond binnenklimaat gerealiseerd worden, maar ook energie worden bespaard. Technische installaties op het gebied van klimaatbeheersing worden zowel op de zakelijke als particulier markt gebruikt en vinden we terug in onder andere: luchtbehandelingssystemen, airconditioning, koeltechnische installaties, ventilatiesystemen en gebouwbeheersystemen. Hoogstwaarschijnlijk wordt ook de serverruimte in uw organisatie gekoeld. Het hart van uw bedrijf moet tenslotte blijven kloppen. In operatieruimten kan het klimaat van levensbelang zijn en in een andere context geldt dat ook voor de tuinbouw.

Hieronder ziet u het aanbod uit onze productpijlers. Uiteraard staan wij u ook graag te woord om, samen met u, de juiste oplossing voor uw toepassing te vinden.

Pijlers

line

Meld je aan op onze nieuwsbrief