Engineering

Engineering

line

Het woord “engineering” is afkomstig van engine (motor). Ten tijde van de industriële revolutie was de "engine'er" een persoon die met een motor werkte. De moderne engineers houden zich bezig met de ontwikkeling, constructie en het onderhoud van machines en systemen. In de 21e eeuw zijn praktisch alle productieprocessen in mindere of meerdere mate gemechaniseerd en wordt er gestreefd naar steeds efficiëntere, kostenbesparende en duurzame systemen. De engineer moet dan ook continue op zoek naar de beste oplossingen voor zijn producten.

Met een leveringspakket, bestaande uit vijf verschillende, complementaire, technologiepijlers kunnen wij de machinebouwer assisteren bij het selecteren van de juiste oplossing. Deze kan uit losse componenten, maar ook complete systemen bestaan. En mocht de juiste oplossing geen onderdeel uitmaken van ons uitgebreide standaardpakket, dan maken wij deze voor u.

De oplossingen van AXIS & Stuifmeel worden onder andere toegepast in de:

* Voedingsmiddelenindustrie
* Verpakkingsindustrie
* Algemene machinebouw
* Olie- en gasindustrie
* Grond, weg en waterbouw
* Fabrieksautomatisering
* Medische industrie

Hieronder ziet u het aanbod uit onze productpijlers. Uiteraard staan wij u ook graag te woord om, samen met u, de juiste oplossing voor uw toepassing te vinden.

Pijlers

line

Meld je aan op onze nieuwsbrief