Terugblik op 2018

Terugblik op 2018

line

Nu het jaar op zijn einde loopt, is het tijd voor een terugblik. Op 2018 kunnen we alleen maar met een goed gevoel terugkijken. Vooral omdat zowel bestaande als nieuwe klanten ons steeds meer voor klantspecifieke oplossingen en projecten weten te vinden. Voor ons een bevestiging dat de weg die wij een aantal jaren geleden zijn ingeslagen de juiste is. Dankzij een aantal nieuwe collega’s is ons sales team op volle sterkte en in de werkplaats zorgen onze specialisten voor korte doorlooptijden voor montage, servicewerkzaamheden en reparatie. Zo houden wij de machines van onze klanten draaiend en wordt productieverlies beperkt.


Ook onze partners hebben niet stilgezeten en hebben talrijke nieuwe producten gelanceerd. In oktober vormden ze de gele draad op onze stand tijdens de World of Technology & Science in Utrecht. Tijdens de WoTS hebben wij vele klanten de hand geschud en met hen van gedachten kunnen wisselen over de ontwikkelingen in en behoeften van onze markt.

Wij danken onze relaties voor het in ons gestelde vertrouwen en staan te popelen om ook in 2019 weer mooie projecten te gaan realiseren; niet voor niets is onze slogan “Driven by Motion”. Voor uw last minute bestellingen of aanvragen zijn wij in de laatste week van het jaar op 27 en 28 december geopend.


Wij wensen u en uw dierbaren fijne feestdagen en een mooi, succesvol en gezond nieuw jaar!

Meld je aan op onze nieuwsbrief