Noviteiten centraal op de stand van AXIS & Stuifmeel tijdens de WoTS 2018

Noviteiten centraal op de stand van AXIS & Stuifmeel tijdens de WoTS 2018

line

AXIS & Stuifmeel is al sinds jaar en dag leverancier van oerdegelijke, betrouwbare aandrijvingen. Maar….ook een enigszins conservatieve markt als de aandrijftechniek staat niet stil en wij en onze partners bewegen volop mee!

Tijdens de WoTS 2018 introduceert AXIS & Stuifmeel een aantal nieuwe ontwikkelingen. Enerzijds nieuwe producten van onze fabrikanten,

maar ook totaaloplossingen die wij met en voor onze klanten hebben ontwikkeld. Deze noviteiten vormen (door hun kleur) niet de rode,maar de gele draad door onze stand. 

Wij presenteren onder andere een aantal RVS producten, die inzetbaar zijn in de meest veeleisende omgevingen. Ook laten wij onze oplossing zien voor de synchroon-loop van lineaire aandrijvingen. Vaste partner ZAE is goed vertegenwoordigd met de laatste ontwikkelingen op het gebied van reductoren (haaks, servo-aanbouw, hermetische drukvereffening) en tools die uw installatie continue monitoren en bijdragen aan een maximaal machinerendement.

Wij vertellen u graag meer over deze en onze vele andere producten en oplossingen. Uiteraard onder het genot van een overheerlijke, versgebakken stroopwafel. U vindt ons van 2 tot 5 oktober op stand 10D061.

Meld je aan op onze nieuwsbrief