Bezoek ons op MNE de “place to be” voor machinebouwend België

Bezoek ons op MNE de “place to be” voor machinebouwend België

line

Op 7 en 8 februari is AXIS & Stuifmeel een van de deelnemers aan MNE 2018, de grootste Belgische nieuwjaarsreceptie voor onze sector. Juist in een digitaal tijdperk is persoonlijk contact voor ons zeer belangrijk. Een netwerkevenement geeft ons de gelegenheid met onze doelgroep van gedachten te wisselen over hoe wij onze producten en diensten nog beter kunnen laten aansluiten op de wensen van de markt. En natuurlijk heffen wij graag het glas op een goed en succesvol 2018.

De MNE is de “place to be” voor machinebouwend België. In een informele setting debatteren gerenommeerde CEO’s en ondernemers uit de sector over inzichten, doelstellingen en uitdagingen en vertellen West-Vlaamse kennisinstellingen over de samenwerking tussen industrie en kennisinstellingen op het gebied van onder andere Human Centered Production, Industrie 4.0 en Flexibele assemblage. Op 8 februari is er, tijdens de POM Late Shift@MNE, gelegenheid na te keuvelen met standhouders en andere bezoekers, onder het genot van een frisse pint gecombineerd met een flinke portie West-Vlaamse stoverij met frietjes .

AXIS & Stuifmeel zal onder andere de nieuwste telgen uit het productengamma introduceren: de GROB/Framo Morat duwketting en de AxiPro RVS Pneumatische cilinders. Toegang uitsluitend op uitnodiging. Wilt u ook onze gast zijn tijdens de MNE, registreer u dan hier voor uw gratis toegangskaart. U vindt ons tegenover de Ideas Battle Arena op stand PT5 in hal 4 van Kortrijk Xpo op 7 en 8 februari (van 14:00 tot 21:00 uur)Meld je aan op onze nieuwsbrief