Bedankt voor uw bezoek aan onze stand tijdens de WOTS 2016.

Bedankt voor uw bezoek aan onze stand tijdens de WOTS 2016.

line

De WOTS 2016 is achter de rug en wat hebben we weer genoten van het enthousiasme van de bezoekers voor onze producten. Een vakbeurs is natuurlijk een uitgelezen mogelijkheid om onze bestaande (en potentiële) klanten de hand te schudden en bij te praten. Ook dit jaar weer onder het genot van een heerlijke, versgebakken stroopwafel.

Naast de vertrouwde én nieuwe producten van onze vaste partners met grote namen als ZAE, Miksch, Bockwoldt, Rotek, BJ Gear, Grob, Thomson, Kendrion Kuhnke, LOVATO Electric en Circutor, was er ook volop ruimte voor nieuwe ontwikkelingen. Zo is ons huismerk AxiPro enorm uitgebreid en zijn er steeds meer klanten die ons weten te vinden voor de ontwikkeling van een totaalconcept.

Last but not least, was er natuurlijk het succes van de NEO Wifi van Motive. Wat zijn wij trots dat dit prachtige product van Motive de2 e plaats heeft behaald in de nek aan nek race om de TechAward! Deze prijs werd tijdens de WOTS uitgereikt aan de deelnemer met de meest gewaardeerde noviteit.

De vier finalisten - door publiek en vakjury gekozen -, zijn tijdens de beurs in de eregalerij gepresenteerd.

Heeft u interesse in de NEO WiFi of een van onze andere producten? Bel of mail ons en wij vertellen u graag meer over onze oplossingen. Voor een algemeen overzicht over de NEO WiFi, kunt u hier de flyer downloaden:


Meld je aan op onze nieuwsbrief