AXIS & Stuifmeel op Indumation Kortrijk Expo 6 t/m 8 februari 2019

AXIS & Stuifmeel op Indumation Kortrijk Expo 6 t/m 8 februari 2019

line

De Indumation, die van 6 tot en met 8 februari plaats zal vinden in Kortrijk Xpo, is Belgiës vakbeurs voor factory-, process- & infrastructure automation. In de zeven verschillende technologieroutes is het aanbod aan componenten, devices, technologie en oplossingen afgestemd op industriële automatisering, innovatie en optimalisatie voor alle takken van de industrie en infrastructuur. Daarbij wordt, zowel in de technologieroutes als in de expert classes, ingegaan op technologie & knowhow die de industriële organisatie van de toekomst nodig heeft om smart, connected en integrated te zijn.

In de “Connectivator” komen competentiecentra, onderzoekscentra, universiteiten, hogescholen en bezoekers samen. De combinatie van een technologiebeurs met een randprogramma boordevol learning sessions, meet & greets en networkdrinks maakt van Indumation 2019 een uniek evenement. Een smeltkroes van vooruitstrevende ideeën en hands-on oplossingen om een industriële onderneming Industry4.0 conform te maken.

Met haar elektromechanische sturingen en aandrijvingen bevindt AXIS & Stuifmeel zich in technologieroute 1 “Indumation Route”.

U vind ons in Hal 1, standnummer 74

Toegang is gratis wanneer u zich via onderstaande uitnodiging aanmeldt.
Meld je aan op onze nieuwsbrief