AXIS & Stuifmeel draagt bij aan een ongestoorde groei en ontwikkeling van prematuren

AXIS & Stuifmeel draagt bij aan een ongestoorde groei en ontwikkeling van prematuren

line

De couveusezorg is de afgelopen jaren enorm aan verandering en dus aan verbetering, onderhevig geweest. AXIS & Stuifmeel draagt hier aan bij.

Tijdens het verblijf in een couveuse kunnen te vroeg geboren baby’s hersenbeschadiging oplopen doordat ze worden blootgesteld aan te veel licht en geluid. De huidige technologie anticipeert hier steeds beter op.

AXIS & Stuifmeel heeft de technologische kennis en de producten in huis, om bij te dragen aan de verbeterde overlevingskansen en kwaliteit van leven voor te vroeg geboren kinderen.

Via (magneet)ventielen en drukregelaars kan de toevoer van zuurstofgas in een couveuse middels een elektronische aansturing worden gewaarborgd. Hierbij wordt de zuurstoftoevoer nauwkeurig getimed toegevoerd. Geluidsdemping zorgt ervoor dat de baby onbezorgd kan slapen en groeien.

Steeds meer couveuses kunnen bovendien in verticale richting verplaatst worden middels een elektrische lineaire aandrijving, zodat verplegend personeel comfortabel kan werken, op de voor hen gewenste hoogte. AXIS & Stuifmeel heeft al deze (aandrijf)specialismes in huis.

Bent u werkzaam in de medische branche en wenst u meer informatie over de verschillende ventielen, drukregelaars en lineaire aandrijvingen die wij kunnen leveren voor de medische industrie? Neemt u dan gerust contact met ons op, onze technische specialisten helpen u graag verder.


Meld je aan op onze nieuwsbrief