AXIS & Stuifmeel, continu voor u in beweging!

AXIS & Stuifmeel, continu voor u in beweging!

line

AXIS & Stuifmeel, continu voor u in beweging!

Onze oude slogan is in deze tijd nog steeds van toepassing. Wij hebben, ook op het hoogtepunt van de Covid-19 crisis, namelijk niet stilgezeten. Uiteraard met een aangepaste bezetting, waarbij zoveel mogelijk thuis werd gewerkt.

Opvallend was dat, nu machinebouwers ook niet op locatie konden werken, er weer tijd was om slapende projecten op te pakken of te werken aan nieuwe ontwikkelingen. De voor onze producten benodigde componenten zijn grotendeels afkomstig van Europese leveranciers, die als bedrijven met vitale processen werden aangemerkt. Hierdoor konden wij, zelfs op het hoogtepunt van de crisis, toch blijven uitleveren.

Ook in de komende jaren zal onze branche voor grote uitdagingen staan, waarbij kosten een cruciale rol spelen in de levensvatbaarheid van talrijke bedrijven. Dit jaar bestaat AXIS & Stuifmeel 65 jaar, wat gezien de omstandigheden op ingetogen wijze zal worden gevierd. Als onderdeel van dit jubileum zullen wij dit jaar een nieuwe service lanceren, waarbij wij de OEM helpen een cost down te realiseren. De markt is continu in beweging en AXIS & Stuifmeel beweegt mee, al 65 jaar! 

Het AXIS & Stuifmeel team.

Meld je aan op onze nieuwsbrief