AxiPro Trommelmotoren

AxiPro Trommelmotoren

line

Compact, ruimte besparend en een breed assortiment

De AxiPro trommelmotoren kennen heel veel verschillende toepassingsgebieden.

AxiPro

Niet alleen in transportinstallaties maar ook voor bagagebanden, kassa’s, flessen- transporteurs en fitness toestellen zijn de trommelmotoren een uitstekende optie.

De aandrijfmotor is volledig geïntegreerd in de trommel waardoor er ruimte wordt bespaard. En ruimte is nu precies waar het vaak aan ontbreekt in een ontwerp!

De trommel is standaard gemaakt van aluminium maar kan naar wens geanodiseerd worden. Speciaal voor bv. de voedingsmiddelen industrie is de trommel ook verkrijgbaar in RVS. Dus makkelijk te reinigen en roestvast. De kabelaansluiting kan naar wens recht of gebogen of in 90 graden aangebracht worden. Alle uitvoeringen hebben een beschermingsfactor IP66 (RVS: IP 68) en een isolatieklasse F. En tenslotte is de AxiPro trommelmotor verkrijgbaar in vele tientallen uitvoeringen waarbij het vermogen, diameter, draaimoment, trekkracht, spanning en lengte varieert. Dus voor vrijwel elke toepassing hebben wij een oplossing in huis.

Wilt u meer weten over de AxiPro trommelmotoren?  Wij helpen u graag!  U kunt ons bereiken op +31(0)182-647070 . Ook bestaat de mogelijkheid dat onze technical product manager  telefonisch contact met u opneemt. 

Meld je aan op onze nieuwsbrief